Epilare Definitiva

Epilarea Definitiva

Epilarea nu este acelasi lucru cu depilarea. In timp ce prima se refera la parul de deasupra si de desubtul pielii, depilarea se refera la parul de la suprafata pielii.

Termenul de ”epilare definitiva” este oarecum ambiguu, fiind mai potrivit cel ”de lunga durata” pentru ca fiind inventata si folosita la scara larga doar de 10-15 ani, nimeni nu a parcurs durata de viata medie a unei persoane pentru a declara cu certitudine ca este clar si fara dubiu “definitiva”. Epilarea de lunga durata este progresiva, pentru ca nu se realizeaza dintr-o data, ci pe parcursul mai multor sedinte.

Sedintele de epilare de lunga durata sunt programate conform unui algoritm ce respecta fiziologia cresterii firelor de par. Niciodata nu avem la un anumit moment dat toate firele crescute, din toti foliculii. Firele de par cresc dupa un “program” ce comporta 3 faze: de crestere, de stagnare si de regresie. Timpul ce trebuie sa treaca intre doua sedinte de tratament este diferit in functie de zona epilata. Parul din zona buzei superioare, spre exemplu, creste mult mai repede decat cel de pe picioare. Motivul este ca suntem programati genetic astfel; si astfel sedintele de epilare faciala se realizeaza la un interval de timp diferit de cele pentru gambe sau axila. Dupa incheierea celor 6, 8, 10 sau 12 sedinte de epilare defintiva, se constata ca epilarea este partiala, dar definitiva. Ce inseamna acesta? Se mai vede inca putin par – acest par este mult mai fin si mai depigmentat, dar efectul se mentine.

Tratamentul de fotoepilare defintiva nu poate niciodata distruge toti foliculii de par dintr-o anumita zona, fie ea axila, bikini sau gambe. Intodeauna vor mai ramane cateva fire de par miniaturizate. Iata orientativ cateva procente medii de curatare a catorva zone mai frecvent solicitate: axila 80-90%, zona inghinala 90-95%, fata 50-70% coapse 60-70%, gambe 90-95%.

Fotoepilarea este considerata a fi definitiva atunci cand efectul obtinut se mentine cel putin cat toata durata unui ciclu complet de crestere a firelor de par. Sunt anumiti specialisti in lasere care afirma ca la aceasta durata mai trebuie adaugate sase luni. De aceea este folosit si termenul ”epilare de lunga durata”.

Epilare Definitiva

Epilare Definitiva Axile

Scapa de parul nedorit.

50 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Brate

Scapa de parul nedorit.

150 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Abdomen

Scapa de parul in plus.

200 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Inghinal Femei

Scapa de parul nedorit.

100 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Contur Barba

Contur Barba pentru barbati.

25 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Picioare Total

Promotie pana in 15 Iulie.

400 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Ceafa

Scapa de parul nedorit.

30 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Mustata

Scapa de parul nedorit.

30 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Piept Barbati

Scapa de parul nedorit.

200 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Spate Barbati

Scapa de parul nedorit.

400 RON / Sedinta


  • Contact

    Tel: 0740282603
    Mail: epilare.oradea@gmail.com
    Strada: Moldovei nr.84, Oradea, Jud. Bihor