Servicii

Serviciile Noastre

Epilare Definitiva Axile

Scapa de parul nedorit.

50 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Bikini

Scapa de parul nedorit.

100 RON / Sedinta

Drenaj Limfatic Presoterapie

Remodeleaza-ti corpul.

50 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Inghinal Femei

Scapa de parul nedorit.

130 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Contur Barba

Contur Barba pentru barbati.

30 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Brate

Scapa de parul nedorit.

150 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Fata

Intinereste-ti pielea.

150 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Picioare Total

Scapa de parul nedorit.

300 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Piept Barbati

Scapa de parul nedorit.

150 RON / Sedinta

Epilare Definitiva Spate Barbati

Scapa de parul nedorit.

300 RON / SedintaCorpul dumneavoastra

Corpul dvs. reflecta starea de bunavoie si de implinire pe care o aveti in mod general. Aceasta stare de implinire vine din realizarile personale pe plan financiar, amoros, etc. dar vine si din GRIJA pe care o acordati corpului dvs. Daca aveti un job care necesita multa munca la birou, ar fi ideal ca macar o data pe saptamna sa reusiti sa aveti grija de corpul dvs. Noi venim in ajutorul dvs. cu un set de servicii menite sa va destreseze corpul si sa va faca sa radiati cat mai des.


Drenajul limfatic

Drenajul limfatic prin presoterapie presupune folosirea unui costum special format din mai multe spatii pneumatice, care imbraca picioarele si abdomenul. Drenajul limfatic sau curatarea limfatica se face prin aplicarea unei presiuni asupra ganglionilor limfatici cu ajutorul presoterapiei, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine. Presomasajul limfatic trateaza celulita, ajuta la eliminarea toxinelor si a retentiei de apa, reduce senzatia de picioare grele, umflate, imbunatateste trofismul pielii, detoxifica organismul si terapia este nedureroasa si foarte relaxanta.


Masaj prin presoterapie

Tratamentul cu presoterapie consta in efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat astfel relizandu-se o activare a tuturor punctelor ganglionare;
prin acest tratament se accelereaza eliminarea toxinelor si substantelor reziduale prin intermediul cailor urinare si limfatice;
exista mai multe programe predefinite pentru tratarea diverselor probleme: drenaj limfatic, activator circulatie, anticelulita, picioare obosite, retentia de apa etc.
Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat intensificarea curentului limfatic de pana la 10-15 ori !
Detoxifierea organismului-primul pas catre un proces de slabire eficient si sanatos!
80% dintre persoanele supraponderale au un sistem limfatic „lenes”-asta spun ultimele studii care subliniaza importanta detoxifierii organismului ca un prim pas pentru scaderea in greutate.


Pielea dumneavoastra

Pielea dvs. are nevoie la fel de mult de ingrijire precum are si corpul dumneavoastra. Pielea este organul care are primul contact cu mediul exterior asa ca trebuie sa aveti cat mai mult grija de ea, deoarece este prima “bariera” de aparare a corpului. Puteti avea grija de ea in mai multe feluri si anume:


Epilarea Definitiva

Deasemenea pielea dvs are nevoie sa respire si sa fie curata. Noi va ajutam cu acest lucru cu ajutorul unui aparat nou si profesional care, in functie de zona dorita, in doar 7-9 sedinte va scapa de parul nedorit de pe aproape orice suprafata a corpului dvs. Se poate realiza atat la femei cat si la barbati (la barbati zona inghinala nu facem) si dupa realizarea tuturor sedintelor necesare se va observa un rezultat de pana la 99% ce va va multumi.  • Contact

    Tel: 0740282603
    Mail: epilare.oradea@gmail.com
    Strada: Moldovei nr.84, Oradea, Jud. Bihor