Bronzare Organica

Bronzare Organica

Bronzarea Organica este un mod rapid, natural si sanatos, ideal pentru evenimente, ocazii, nunti, botezuri, revelion, de ati face pielea sa arate ca si cum ai venit proaspat de la plaja.

Bronzarea organica se realizeaza astfel:

In seara dinaintea sedintei sau inainte de sedinta de bronzare organica trebuie sa efectuati o exfoliere a corpului si fetei. Exfolierea indeparteaza o mare parte din celulele moarte de la suprafata pielii, prelungeste viata bronzului.

Nu aplicati pe corp crema, parfum, deodorant, make-up inainte de sedinta de bronzare organica. Deasemenea evitati si hainele stramte in ziua sedintei de bronzare organica.

Urmatorul pas este aplicarea lotiunii bronzante pe intreg corpul, prin pulverizare cu ajutorul unui pistol special. Solutia de bronzare organica se va fixa pe piele, dar efectul total al bronzarii organice va putea fi vizibil la aproximativ 8(opt) ore de la pulverizare.

Dupa aplicarea lotiunii de bronzare organica, se va folosi un pistol special pentru a grabi uscarea lotiunii de bronzare. Lotiunea bronzanta va adera complet pe piele, deci chiar imediat dupa sedinta de bronzare organica te poti imbraca.

Solutia organica de bronzare are nevoie de aproximativ 8 ore pentru a patrunde in totalitate in piele si pentru a oferi un bronz complet.

Nu este recomandat sa faci dus timp de 8 – 10 ore dupa efectuarea sedintei de bronzare organica. Bronzul obtinut prin aceasta metoda dureaza in jur de 7 – 9 zile.

  • Contact

    Tel: 0740282603
    Mail: epilare.oradea@gmail.com
    Strada: Moldovei nr.84, Oradea, Jud. Bihor